✨ Rask levering med sporing!✨ Klarna, Vipps, Apple Pay, Mastercard ✨

Bestill time

Ynskjer du å bestille time hjå din Flokefrisør? 

Då trykkjer du på lenka under her :) 

Floke grønn frisør - Norges fyrste helse og miljøvennlige frisørkjede

Kven er Floke grønn frisør?

Hjå Floke Grønn Frisør brenn me for å tilby deg dei beste helse- og miljøvenlege hårprodukta og tenesta. Historia vår starta med ein enkel idé – å skapa ein frisørkjede som ikkje berre fokuserar på skjønnheit, men òg på helse og miljø. Dette er inspirasjonen bak vårt arbeid kvar dag.

Vår visjon:
Me har ein klar visjon: Å verta den ledande leverandøren av bærekraftige og allergivenlege hårpleieprodukt og behandlingar i Noreg. Vår misjon er å påverka både bransjen og samfunnet til å ta meir miljøvenlege val for ei bærekraftig framtid. Me ynskjer å visa at det er mogeleg å kombinera høg kvalitet og miljømedvit.

Kva tilbyr me?
Hjå oss finn du eit bredt utval av hårpleieprodukt som er allergi- og miljøvenlege. Alle våre produkt og behandlingar er sertifisert under Nordens strengaste sertifiseringsordning, "Grøn Salon". Dette betyr at kvar ingrediens er nøye vurdert for å sikra at dei er trygge for både deg og miljøet. Våre produkt gjev deg sunnare og blankare hår enn du nokon gong har opplevd.

Kundeopplevinga
Me legg stor vekt på di oppleving hjå oss. Med rask levering, fleksible betalingsmetodar og fyrsteklasses kundeservice ynskjer me å gjera din handel så enkel og behageleg som mogeleg. 

Møt teamet vårt
Vårt team består av dyktige og dedikerte frisørar som deler vår lidenskap for bærekraftig hårpleie. Me er stolte av å ha eit team som er godt kursa og oppdatert på de nyaste trendene. Fleire av våre ansatte har deltatt i konkurransar både nasjonalt og internasjonalt, og bringer med seg verdifull erfaring og ekspertise.

Me er stolt av å vera Noregs fyrste og einaste sertifiserte grønne frisørkjede. Me ynskjer å gje deg ei oppleving av kvalitet, velvære og ro. Hjå oss kan du vera trygg på at du får produkt og behandlingar som ivaretek både di helsa og vår planet.

Er du kvalitetsbevisst og opptatt av miljøet og helsa di? Då er Floke Grønn Frisør staden for deg. Besøk oss i dag og opplev forskjellen!

 

Her ser du frisørane på Floke grønn frisør avd.Voss