✨ Klarna! Vipps! Gratis frakt! Rask levering med sporing!

Bestill time

Ynskjer du å bestille time hjå din Flokefrisør? 

Då trykkjer du på lenka under her :) 

Floke grønn frisør - Norges fyrste helse og miljøvennlige frisørkjede

Kven er Floke grønn frisør?

Floke er den fyrste og einaste frisørkjeda som er sertifisert i Norge!

Floke-kjeda er sertifisert som "grønn salong". Den danske sertifiseringsordninga er den einaste som sikrar forbrukar at frisøren brukar 100% allergi og miljøvenlege produkt og behandlingar!

Grøn salong sertifiseringa er Nordens strengaste sertifiseringsordning, den set krav til kva kjemikalier salongane brukar. Innhald i alt frå A-Å skal ivareta helse og miljø for kunde, frisør og jordkloden vår. Som Noregs einaste helse og miljøvenlege frisørkjeda ynskjer Floke å påverke andre frisørar, forbrukarar og andre bedrifter til å ta meir miljøvenlege val, for ei bærekraftig utvikling i eigen bransje og i samfunnet forøvrig!

Floke ynskjer å gje deg ei oppleving av kvalitet, velvære og ro. Med våre behandlingar og produkt vil du kjenna skilnaden. Håret vert sunnare og blankare enn du nokon gong har opplevd. Staben vår er godt kursa,oppdaterte på trendar, fleire av våre tilsette har delteke i konkurransar i inn-og utland. Er du kvalitetsmedviten, og samstundes oppteken av miljøet og helsa di, er Floke staden for deg.

Her ser du frisørane på Floke grønn frisør avd.Voss